کاشت ابرو

پیوند ابرو درست مانند کاشت مو، این روزها بسیار روی بورس است. عوامل متعددی می‌توانند باعث ریزش ابرو شوند و با کاهش زیبایی چهره و صورت شما، اعتمادبه‌نفس شما را تحت تأثیر قرار دهند. خوشبختانه این روزها روش‌ها و مکانیزم‌های زیاد و متنوعی برای کاشت ابرو و پیوند ابرو به‌صورت طبیعی و با استفاده از موهای بدن خود فرد وجود دارد. بنابراین خیلی در مورد ریزش ابروی خود نگران نباشید و تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید. در این مقاله می‌خواهیم در مورد کاشت ابرو، روش‌ها و متدهای انجام این کار، عوارض و هزینه‌های آن صحبت کنیم.

کاشت ابرو چیست؟

به هر فرآیندی که منجر به تقویت، رویش مجدد موهای ابرو، بهبود تراکم در زاویه و خط مناسب یا پیوند مو از بانک مو به ناحیه ابرو می‌شود، کاشت ابرو گفته می‌شود. در عمل کاشت، گرافت‌های سالم مو را با دقت بسیار بالا از میان تمامی گرافت‌ها شناسایی کرده و عمل جداسازی گرافت‌های سالم را بدون آسیب به فولیکول مو انجام می‌دهند.

برای بسیاری ابرو، نقطه شروع زیبایی صورت است و کاشت ابرو، یک هنر است که هرکسی نمی‌تواند زوایای فنی آن را به‌درستی پیاده‌سازی کند. شکی نیست که ابرو یکی از عناصر صورت است که نقش بسیار زیادی در زیبایی کلی چهره شما بازی می‌کند.

نمونه کار

عوامل بسیار زیادی در ریزش موی ابرو و کم‌پشت‌شدن آن دخیل هستند؛ عواملی مانند بیماری‌های پوستی یا همان درماتیت‌های پوستی مانند آتوپیک، سبورئیک، بیماری پسوریازیس و پدیده تلوژن افلوریم که نوعی ریزش موقت ساقه مو است، بیماری‌هایی مانند تغییرات هورمونی، بیماری‌های عفونی، کمبود آهن، اختلالات تیروئید، تغذیه نامناسب مانند عدم مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶، عدم مصرف کافی حبوبات، تخم مرغ، گوشت و مرغ، غلات و ویتامین E، عوارض دارویی ناشی از مصرف داروهایی مانند قرص‌های ضد فشارخون، پروپرانولول، کاپتوپریل، کلومیدین، داروهای ضدتشنج، داروهای ضدالتهاب، داروهای روانپزشکی و داروهای لاغری، انواع سرطان‌های پوستی مانند BCC، SCC یا سارکوم کاپوزی، انواع عفونت‌های قارچی، شپش، بیماری هانسن، اختلالات رفتاری، ضربه‌های فیزیکی، سوختگی، تصادف، حرارت، عوامل شیمیایی و الکتریکی، ابرو برداشتن‌های مکرر و غیر اصولی، افزایش سن و کهولت سن، حساسیت به مواد آرایشی، ژنتیک و عامل وراثت می‌تواند منجر به ریزش موی ابرو و تاسی ابرو شوند.

در اثر هرکدام از اختلالات ذکرشده، ممکن است ابروهای شما ریخته و نیاز به کاشت پیدا کنید. حتی اگر ابروهای پرپشت و تراکم بالایی نیز داشته باشید و دچار هیچ‌کدام از بیماری‌های بالا نباشید، شاید باز هم برای تنوع و زیبایی بیشتر چهره و صورت خود، به کاشت ابرو و تغییر دادن مدل ابروهای خود علاقه داشته باشید. در دامه با روش‌های مختلف پیوند ابرو از نزدیک آشنا خواهیم شد.

روش‌های کاشت ابرو

به‌طور کلی روش‌های کاشت مو و ابرو شباهت‌های بسیار زیادی به هم دارند. تنها تفاوت اصلی در تعداد فولیکول‌هایی است که از بانک مو استخراج می‌شود. در روش کاشت مو قسمتی از بدن خود فرد به‌عنوان بانک مو انتخاب شده و فولیکول‌های ‌مورد نیاز برای پیوند، از این بانک استخراج می‌شوند. به‌دلیل شباهت رنگ، قطر و اندازه مو، معمولاً ناحیه پشت سر و بالای گوش فرد، بهترین کاندیدا برای انتخاب به‌عنوان بانک مو است. کاشت موی ابرو در حالت کلی با ۲ روش FUE و FUT انجام می‌شود که دو روش کاشت ابرو تضمینی هستند.

روش FUT

این واژه که مخفف عبارت پیوند واحد فولیکولی است، در واقع یک روش جراحی است که تحت نام جراحی نواری نیز شناخته می‌شود. در این روش، ابتدا ناحیه بانک مو بی‌حس می‌شود؛ سپس، یک نوار نازک از پوست بانک که شامل فولیکول‌های سالم است، با تیغ جراحی بریده می‌شود. این ناحیه بریده‌شده در اختیار تیم آماده‌سازی فولیکول‌ها قرار می‌گیرد. ناحیه برش‌خورده بانک مو توسط بخیه‌های ریز دوخته می‌شود و فولیکول‌های استخراج‌شده به ابرو پیوند داده می‌شوند. این روش پیوند ابرو در مواردی که نیاز به تعداد گرافت‌های بیشتری است، بسیار مقرون‌به‌صرفه خواهد بود.

روش FUE

در روش دیگر که تحت عنوان روش FUE یا روش FIT شناخته می‌شود، دیگر خبری از جراحی و برش پوست بانک مو نیست. فولیکول‌های موردنیاز از بانک مو به کمک پانچ‌های کوچک و دقیق به‌صورت دستی جداسازی شده و آماده کاشت در ناحیه ابرو می‌شوند. این روش به‌دلیل عدم نیاز به تراشیدن مو، به‌طور ویژه از طرف بانوان مورد استقبال قرار می‌گیرد.پس در روش FUT برداشت گرافت‌ها یا فولیکول‌های مو به صورت «فلاپ» یا برداشت نواری انجام می‌شود. به این معنی که پوست سر در ناحیه بانک مو به شکل نواری برش داده و جدا می‌شود.

روش MFIT

این روش در واقع یکی از زیرمجموعه‌های روش FIT به‌شمار می‌رود که مخفف عبارت Micro FIT است. در این روش، دقت استخراج فولیکول‌ها از بانک مو به‌دلیل استفاده از ابزارهای پیشرفته، بالاتر است.

روش SUT

این تکنیک نیز یکی از زیرمجموعه‌های روش FUE است. در این روش نیز کار برداشت فولیکول‌ها با دستگاه انجام می‌شود و هیچ درد و خون‌ریزی برای مراجع، پیش نمی‌آید. این روش بیشترین طرفدار را دارد.

عوارض کاشت ابرو

این روزها تقریباً تمام پروسه پیوند ابرو شامل انتخاب بانک مو، برداشت فولیکول‌ها از بانک مو و پیوند آن‌ها به ناحیه ابرو با دستگاه‌های بسیار دقیق انجام می‌شود. در تمام مراحل، ناحیه ابرو و بانک مو در بی‌حسی موضعی کامل است و بیمار هیچ درد و سوزشی را حس نمی‌کند؛ اما بااین‌وجود، کاشت ابرو ممکن است عارضه‌هایی را نیز به دنبال داشته باشد. برای اینکه پیوند ابرو، عوارضی نداشته باشد و توسط فردی متخصص و مجرب انجام شود، باید به بهترین مرکز کاشت ابرو تهران مراجعه کنید.

از جمله مهم‌ترین عوارض احتمالی پیوند ابرو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تورم زیاد در ناحیه بانک مو و ناحیه ابرو؛
  • خون‌ریزی بیش از حد ناحیه بانک مو؛
  • عفونت در برخی موارد؛
  • باقی‌ماندن جای زخم در برخی موارد.
  • آسیب به بافت‌ها و رگ‌های عصبی؛
  • کبودی‌های گسترده به‌خصوص در ناحیه بانک مو؛

هزینه کاشت ابرو

به‌طور کلی هزینه کاشت ابرو به روش FUE بیشتر از روش FUT است، چراکه در کار از دستگاه مخصوص استفاده ‌شده و لازمه بالا رفتن دقت و ظرافت کار، بالا رفتن مدت زمان پروسه برداشت فولیکول و کاشت ابرو است؛ اما به‌طور کلی اگر قصد انجام این کار را دارید، باید بدانید بسته به روش انتخابی شما هزینه متغییر است.

ماندگاری کاشت ابرو

در روزهای ابتدایی در ناحیه ابروی خود تورم و التهاب خواهید داشت که کاملاً طبیعی است. اگر از روش‌های FUU استفاده کرده باشید، با شروع هفته دوم دیگر اثری از جای سوزن و پیوند ابرو دیده نمی‌شود؛ اما روش FUT با توجه به جراحی، دوران نقاهت بلندمدت‌تری دارد. موهای کاشته‌شده بعد از ۳ تا ۴ هفته به خواب رفته و شروع به ریزش خواهند کرد.

بعد از گذشت ۳ تا ۴ ماه رشد دوباره موها از سر گرفته می‌شود. به‌طور کلی نتیجه نهایی کاشت ابرو از ماه دوازدهم خودش را به شما نشان خواهد داد. ماندگاری کاشت ابرو در اثر عواملی مانند تکنیک‌های به‌کار گرفته شده، قدرت فولیکول‌های بدن فرد، مهارت پزشک، رسیدگی و مراقبت‌های بعد از عمل، جنس ابرو، رژیم غذایی و عدم استعمال دخانیات متغیر است؛ اما اگر موارد توصیه‌شده پزشک را رعایت کنید، ماندگاری کاشت ابرو دائمی است.

سخن پایانی

در این مقاله در مورد کاشت ابرو و روش‌های مختلف این کار صحبت کردیم. کاشت ابرو به روش‌های مختلفی انجام می‌شود و یک راه‌حل دائمی برای برطرف‌کردن مشکل ریزش ابرو است.

سوالات متداول کاشت ابرو

کلینیک تندیس

ماورانت

کلینیک تخصصی پوست و مو تندیس با مجوز رسمی از وزرات بهداشت درمان در دو مرکز شهرک غرب و فرمانیه آماده خدمت به شما زیباجویان عزیز هستیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست محتوا
نمونه‌کار‌های بیشتر...